Kunne det ikke være sejt med egne firmaski? – ANGEL FLOW
     
  • Antal: 0

Kunne det ikke være sejt med egne firmaski
- ligesom Hello gjorde?


Det digitale designhus Hello (idag Hello Great Works) fik sidste sæson designet deres egne ski til årets firmaskitur. Scroll videre for mere info.

Medarbejderne elskede skiene og det skabte en fantastisk holdånd og opsigt på pisterne - og på kontoret!

OM SKIENE

Der kan vælges mellem flere af Angel Flow's egne skimodeller, men vi anbefaler vores kommende sæsons cross mountain ski, som er meget alsidige og særligt konstrueret til erfarne skiløbere. 

Disse ski er opbyggede som rendyrkede pisteski, så I kan køre fuld fart på en frosthård piste med super kantgreb og stabilitet. Men da skiene er lidt bredere under midten (77mm) end den typiske pisteski og har lidt tip rocker, får I stadig friheden til nemt at køre i både nyfalden powder og opkørt sne. 

Med andre ord er disse ski tæt på at være komplette til alle forhold.

Den solide konstruktion sikres via to lag titanal aluminiumslegering kombineret med en high-end sandwichkonstruktion med trækerne.

Leveres med kvalitetsbindinger fra italienske VIST VSP 412 (DIN 12), som er nemme at tilpasse forskellige støvlelængder, og det er derfor nemt at bytte ski med andre.PRIS & LÆNGDER

- Fås i længderne: 177cm, 170cm og 163 cm.
- Minimumbestilling: 5 par
- Pris per par: 2.800 ekskl. moms (3.500 kr. inkl. moms)
- Opstartsgebyr: 1000 kr ekskl. moms (1250 kr inkl. moms)
- Designet af skiene kan laves af jeres egen grafiker (med rådgivning fra Angel Flow) eller af Angel Flow.  Hvis Angel Flow laver designet koster det ca. 4500-6500 eks. moms afhængig af hvor mange forskellige skilængder (og modeller) der bestilles.

Priseksempel:
5 par à 2.800  =  14.000 kr.
                           + 1000 kr. i opstartgebyr   
Total                   15.000 kr  (ekskl. moms)                      


DESIGNKRAV
- Angel Flow's logo og navn skal være synlige på designet af skiene, men ikke nødvendigvis på samme størrelse som på de viste ski. Så jeres logo må gerne være mere fremtrædende.
- Der vil være nogle praktiske designbegrænsninger, som vi vil rådgive om.

KONTAKT
Ring til Henrik Kryger Pallesen, hvis du er interesseret og vil høre mere. Så laver vi et skarpt tilbud, der passer på netop jeres behov.


Tlf: 3023 5026
Email: henrik(at)angelflow.meOm ANGEL FLOW

Angel Flow blev startet for 5 år siden af den danske skiinstruktør Henrik Kryger Pallesen, som hver sæson sælger et begrænset antal kvalitetsski til særligt instruktører og skiklubber. Alle vores ski produceres i Europa på en traditionsrig skifabrik med håndværket i højsædet.